officer kirjutas:to Evo jt "heatahtlikud" arvamuseavaldajad: olen juba nii vana mees küll,et ütlen seda,mida mõtlen ja ei pea vajalikuks kellegile eriti meeldida või mittemeeldida.Kui olen millestki valesti arusaanud,siis on konstruktiivsne kriitika on alati teretulnud! Tänud ette!
Ma arvan, et küsimus pole siin mitte püüdes meeldida vaid selles mis mulje sa inimestele jätad. Pea meeles, et maailm ei tiirle ümber sinu, st kehtivad mina-küla printsiibid, ehk teisisõnu: kui tahad sellist elu, kus sinusse suhtutakse kui vinguvasse vanamehesse, kellega ei taheta tegemist teha, siis palun väga. Keegi ei keela nii elada.
Lihtsalt ilus oleks lugeda siin teemaarendusi sõbralikult pinnalt, kus ei hakata andma hinnanguid kellegi hariduse või vaimse seisundi kohta. Me oleme siin kõik inimesed oma heade ja vigadega ning oma arusaamadega. Kui näed, et keegi on millegiga väga puusse pannud, siis katsu teda sõbralikult parandada või kui seda ei suuda siis ole üldse kuss.
Tõeliselt "kõvad" ja lugupeetavad isikud selguvad siiski selle järgi kes suudab olla kannatlik uustulnukate vastu, järgida sisemist moraali, õpetada teisi kus vaja ja olla alati abivalmis.
Lihtsalt kõvatamine nö igal rindel jätab kaunikesti totra mulje.